Scroll to top
Pure Food & Pure Taste

Pure Home Cooking

Heb je koken met je collega’s, vrienden of kookclub ook zo gemist? Dan kijken we toch wat er wel mogelijk is. Anders blijven we elkaar missen! Daarom zal ik vanaf nu enkele interactieve ONLINE kookworkshops (LIVE) organiseren.  Zo kunnen we toch samen koken, maar wel ieder in de eigen vertrouwde keuken.

Voor bedrijven: helaas gaan de meeste teamuitjes en kerstborrels dit jaar niet door. Denk eens aan een gezellig digitaal teamuitje. De medewerkers ontvangen een foodbox met ingrediënten. Eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld een bedrukte keukenschort, spatel of iets anders. Of je nou lunch kookworkshop wil of een diner er zijn genoeg mogelijkheden. Belangrijkste ingrediënt is dat we kookplezier hebben. Interesse? Neem dan contact met me op en ik denk graag met je mee.

Hoe werkt het?
Na je inschrijving ontvang je van mij een bevestiging met een boodschappenlijst of een foodbox met ingrediënten. Op de dag zelf krijg je een link van Pure Food & Pure Taste, zet je scherm in de keuken aan en we gaan proosten op een gezellige middag via Zoom.  Tijdens de workshop zorg ik voor de online begeleiding en je krijgt
tips & tricks. Het is een interactieve kookworkshop, we koken samen stap-voor-stap en ik kan zelfs meekijken in jullie pannen, indien gewenst. Het zal ongeveer 1,5 uur duren. Daarna kun je lekker genieten in je veilige vertrouwde huiskamerrestaurant. Belangrijkste ingrediënt is dat we plezier hebben met elkaar.