Scroll to top
Pure Food & Pure Taste

Voor Thuis

Ineens is mijn agenda leeg en zijn alle opdrachten verzet. Stil zitten is niks voor mij dan maar kijken wat er wel mogelijk is. Vrijdagen en zaterdagen kun je Turkse mezzeschaal afhalen bij mijn zakenpartner KookSchoolKunsten of laten bezorgen. Tijd om gezelligheid thuis te creëren of je medewerkers spontaan te verrassen.

Mijn inkopen doe ik bij lokale ondernemers om ze hiermee hart onder de riem te steken.
TIP: mezzeschaal is leuk om je medewerkers te verrassen of als cadeau voor een verjaardag bijvoorbeeld.

Pure Home Cooking

Heb je koken met je vrienden, kookclub of collega’s ook zo gemist? Dan kijken we toch wat er wel mogelijk is. Anders blijven we elkaar missen! Daarom zal ik vanaf nu enkele interactieve ONLINE kookworkshops organiseren.  Zo kunnen we toch samen koken, maar wel ieder in de eigen vertrouwde keuken. Zondag 5 juli gaan we lekker Turks koken!

Hoe werkt het?
Na je inschrijving ontvang je van mij een bevestiging met een boodschappenlijst. Op de dag zelf krijg je een link van Pure Food & Pure Taste, zet je scherm in de keuken aan en we gaan proosten op een gezellige middag via Zoom.  Tijdens de workshop zorg ik voor de online begeleiding en je krijgt
tips & tricks. Het is een interactieve kookworkshop, we koken samen stap-voor-stap en ik kan zelfs meekijken in jullie potten, indien gewenst. Het zal ongeveer 1,5 uur duren. Daarna kun je lekker genieten in je veilige vertrouwde restaurant aan huis. Belangrijkste ingrediënt is dat we plezier hebben met elkaar.
PS: geen zin om boodschappen te doen? Bezorgen of opsturen is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost het?
Een gezinsticket kost € 19,50, inclusief zoomsessie, recepten, begeleiding, tips & tricks. Een deel van de opbrengsten zal gedoneerd worden aan de voedselbank. Tijd om elkaar te helpen/steunen!

Inschrijven

Inschrijven kan via het contact formulier, of stuur een mail naar info@purefoodandpuretaste.nl