Recept - Gnocchi met veggies
Gülnur's Baharat
Dit recept is van Betül (@culibettie). Ze ging aan de slag met mijn kruidenmix.
Ingrediënten:
- 1 pak gnocchi
- 1 rode paprika
- Halve courgette
- 1 kleine aubergine (ongeveer 160 gram)
- 200 gram cherrytomaten
- 10 a 15 Turkse groene paprika’s (ongeveer 150 gram)
- Platte peterselie
- Klein beetje feta
- 3 theelepels Gülnur’s Baharat kruidenmix
- Olijfolie
Bereiding:
- Verwarm de oven op 200 graden en zet alvast een pan met water
op het vuur. - Snijd alle groenten in kleine stukjes.
- Gooi de gnocchi in kokend water, totdat ze boven komen drijven.
Dat betekent dat ze klaar zijn. - Met de gnocchi in een kom met wat olijfolie, zout, peper en
Gülnur’s baharat. - Mix 2 theetelepels Gülnur’s baharat met 5 a 6 eetlepels olijfolie en
giet dit over de groenten heen. Hussel alles goed door elkaar. - Stort alles op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat het oven
het werk doen voor 30 a 40 minuten. - Maak het gerecht af met wat feta en platte peterselie.