Scroll to top
Pure Food & Pure Taste

Recept - Gnocchi met veggies

Gülnur's Baharat

Dit recept is van Betül (@culibettie). Ze ging aan de slag met mijn kruidenmix.

 

Ingrediënten:

  • 1 pak gnocchi
  • 1 rode paprika
  • Halve courgette
  • 1 kleine aubergine (ongeveer 160 gram)
  • 200 gram cherrytomaten
  • 10 a 15 Turkse groene paprika’s (ongeveer 150 gram)
  • Platte peterselie
  • Klein beetje feta
  • 3 theelepels Gülnur’s Baharat kruidenmix
  • Olijfolie

 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 200 graden en zet alvast een pan met water
    op het vuur.
  2. Snijd alle groenten in kleine stukjes.
  3. Gooi de gnocchi in kokend water, totdat ze boven komen drijven.
    Dat betekent dat ze klaar zijn.
  4. Met de gnocchi in een kom met wat olijfolie, zout, peper en
    Gülnur’s baharat.
  5. Mix 2 theetelepels Gülnur’s baharat met 5 a 6 eetlepels olijfolie en
    giet dit over de groenten heen. Hussel alles goed door elkaar.
  6. Stort alles op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat het oven
    het werk doen voor 30 a 40 minuten.
  7. Maak het gerecht af met wat feta en platte peterselie.