Scroll to top
Pure Food & Pure Taste

Wie is Gülnur?

Mediterrane gerechten met veel liefde bereiden en mooi presenteren, dat is altijd mijn pure ontspanning geweest! En daarna heerlijk uitgebreid tafelen in gezelschap van familie en vrienden.

Zo ontstond het idee voor Pure Food & Pure Taste. Voor mij draait het om méér dan alleen lekkere gerechten die ambachtelijk en met liefde worden bereid.

Het totale plaatje moet kloppen!

Daarom bestaat de basis van mijn recepten uit goede ingrediënten en pure producten die ik ken uit mijn jeugd. Olijven uit de boomgaard van opa, gedroogde vijgen van oma, papa’s olijfolie en mama’s granaatappeldressing. Deze producten zijn heel speciaal, biologisch en lekker!

Natuurlijk besteed ik ook veel aandacht aan de presentatie van de gerechten, zodat ik trots kan zijn op de authentieke recepten met unieke ingrediënten voor Pure Food & Pure Taste!