Scroll to top
Pure Food & Pure Taste

Wie is Gülnur?

Gülnur Nielen-Saridayi is een Turkse kok die passievol, ambachtelijk en authentiek kookt. Ze geeft Turkse kookworkshops en online kookworkshops, maar is ook in te huren voor private dining of een walking dinner. Op deze pagina stelt ze zichzelf en haar bedrijf voor. 

Hoe is Pure Food & Pure Taste ontstaan? 

“Mediterrane gerechten met veel liefde bereiden en mooi presenteren, dat is altijd mijn pure ontspanning geweest! En daarna heerlijk uitgebreid tafelen in gezelschap van familie en vrienden. Zo ontstond het idee voor Pure Food & Pure Taste. Voor mij draait het om méér dan alleen lekkere gerechten die ambachtelijk en met liefde worden bereid, toevallig door een Turkse kok.” 

Het totale plaatje moet kloppen 

“De Turkse keuken draait om beleving en om authentiek eten. Daarom bestaat de basis van mijn recepten uit goede ingrediënten en pure producten die ik ken uit mijn jeugd. Olijven uit de boomgaard van opa, gedroogde vijgen van oma, papa’s olijfolie en mama’s granaatappeldressing. Deze producten zijn heel speciaal, biologisch en lekker!” 

Gastvrijheid en presentatie 

“Van nature staat gastvrijheid bij mij bovenaan. Ik wil dat iedereen een geweldige ervaring heeft. Natuurlijk besteed ik ook veel aandacht aan de presentatie van de gerechten, zodat ik trots kan zijn op de authentieke recepten met unieke ingrediënten voor Pure Food & Pure Taste. Zeg nou zelf, de foto’s op deze site zien er toch heerlijk uit?” 

Turkse kok inhuren? 

Of je nu een kookworkshop wilt of je hebt een zakelijke bijeenkomst waarvoor je een walking dinner of lunch wilt organiseren: ik laat je graag kennismaken met de Turkse keuken en andere mediterrane invloeden. Mail mij via info@purefoodandpuretaste.nl of bel me op 06 – 41 98 64 38.