Scroll to top
Pure Food & Pure Taste

Online kookworkshop

Wil je graag koken met je collega’s, vrienden of kookclub, maar is het lastig om iedereen op hetzelfde moment bij elkaar te krijgen? Dan maken we er gewoon een interactieve ONLINE kookworkshop van! Zo kunnen we toch live samen koken, maar wel ieder in de eigen vertrouwde keuken. Ik kan een online kookworkshop voor 2 personen of voor 20+ personen organiseren. Zeg het maar! 

Digitaal teamuitje voor bedrijven 

Voor bedrijven met meerdere vestigingen: denk eens aan een gezellig digitaal teamuitje. De medewerkers ontvangen een foodbox met ingrediënten. Die online kookworkshop-pakket is eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld een bedrukte keukenschort, spatel of iets anders. Of je nou een lunch-kookworkshop wil of een diner, er zijn genoeg mogelijkheden. Het belangrijkste ingrediënt is dat we kookplezier hebben. Interesse? Neem dan contact met me op en ik denk graag met je mee. 

Hoe werkt het? 

Na je inschrijving ontvang je van mij een bevestiging met een boodschappenlijst of een foodbox met ingrediënten. Op de dag zelf krijg je een link van Pure Food & Pure Taste, zet je een scherm in de keuken aan en we gaan proosten op een gezellige middag via Zoom. Tijdens de workshop zorg ik voor de online begeleiding en je krijgt tips & tricks.  

Het is een interactieve kookworkshop thuis, we koken online samen stap-voor-stap en ik kan zelfs meekijken in jullie pannen, indien gewenst. Het zal ongeveer 1,5 uur duren. Daarna kun je lekker genieten in je veilige vertrouwde huiskamerrestaurant.  

Welke online kookworkshops zijn beschikbaar? 

Online kookcursus boeken? 

Mail mij via info@purefoodandpuretaste.nl of bel me op 06 – 41 98 64 38.