Scroll to top
Pure Food & Pure Taste
Kookbelevenis

Turkse Kookworkshop

Het water loopt je al in de mond als je denkt aan authentieke gerechten en Turkse kruiden. Je wilt er graag zelf mee aan de slag. Dat kan! Met mijn kennis, ervaring en persoonlijke aandacht leer ik je nieuwe gerechten maken tijdens deze Turkse kookworkshop. Eindhoven is mijn werkgebied, maar in overleg kan ik ook op locatie komen.

Samen lekker koken

Wil je de lekkerste Turkse gerechten maken onder leiding van een privé-chef? Boek dan een Turkse kookworkshop bij Gülnur Nielen-Saridayi in Eindhoven! Samen met collega’s, vrienden, kookclub of familie lekker koken. Vooraf bespreken we de wensen en elke kookworkshop start met een uitleg over de verse ingrediënten, bereidingswijzen en tips over de producten. Dan koken we anderhalf tot twee uur een aantal authentieke recepten. Ruik je de Turkse kruiden al?

Ambachtelijk bereid rondom Eindhoven

Na het koken ga je gezellig met zijn allen aan tafel om heerlijk te genieten van de ambachtelijk bereide Turkse gerechten. Ondertussen zorgt het team van Pure Food & Pure Taste voor de afwas en de rest. Het doel is dat we gezamenlijk kookplezier hebben!

Kookworkshops verzorg ik bij mijn zakenpartner John Geven Studio's, Spegelt 45 in Nuenen (omgeving Eindhoven). Prachtige locatie met veel mogelijkheden en gratis parkeren voor de deur. Kortom Brabantse gastvrijheid waar gasten geïnspireerd de deur uit gaan!

Welke kookworkshops zijn er mogelijk?

  • Kookworkshop “Turkije is meer dan kebab”
  • Kookworkshop Vegetarisch
  • Kookworkshop Mediterraan
  • Kookworkshop op maat
  • Kookworkshop Italiaans
  • Kookworkshop Out of the Box

Boek direct een Turkse kookworkshop