Scroll to top
Pure Food & Pure Taste
Kookbelevenis

Private dining met een privé-chef

In een besloten omgeving met alle privacy dineren met de directie van je bedrijf of met je zakenpartners, zodat je vrijuit kunt praten zonder dat er anderen meeluisteren? Dat is Private Dining. Als privé-chef aan huis (of aan de zaak) maak ik dit graag mogelijk voor je. Laat me gerust weten wat je wensen zijn. Gecombineerd met mijn originele ideeën komen we uit op een geweldig eindresultaat!

Vergaderen en dineren

Of je nu een zakelijke lunch wilt of juist zakelijk dineren, het kan allemaal. Je hoeft alleen maar mij in te huren als privé-chef van Pure Food & Pure Taste. Terwijl je aan het overleggen bent, bereid ik je lunch of diner waar je bij zit. Live Cooking op locatie!

Wanneer je dat graag wilt, bouwen we ook een moment in waarop jullie met zijn allen mee kunnen kijken bij de bereiding van de maaltijd. Zo wordt het een leuk zakelijk etentje.

Vrienden en familie

Het hoeft uiteraard geen zakelijk uitje te zijn. Natuurlijk is Private Dining ook fijn als je met vrienden of familie wilt genieten van lekker eten en ongestoord wilt bijpraten in een wat intiemere sfeer. Dan is zo’n setting precies wat je zoekt.

Het voordeel van een privé-chef aan huis is dat je in principe het uitje naar je eigen woning haalt. Je boekt een culinaire belevenis, waarbij je niet alleen het eten proeft, maar ook de bereiding ervan ziet, hoort en ruikt. Private Dining is een totaalconcept!

Genieten in een persoonlijke setting

Persoonlijk contact en Live Cooking zijn kernwoorden wanner het gaat om Private Dining. Ik vind het geweldig om te kunnen zien hoe jullie genieten van het eten dat ik speciaal voor jullie bereid heb.

Boek direct een privé-chef voor Private Dining