Scroll to top
Pure Food & Pure Taste
Kookbelevenis

Walking Dinner op locatie

Heb je iets te vieren? Dat kan met een Walking Lunch of een Walking Dinner, waarbij je gasten helemaal verrast worden. Privé voor een grote groep of op locatie. Een diner zonder vaste plaatsen, waarbij iedereen zich vrij voelt om rond te lopen. In verschillende gangen serveer ik meerdere kleine, culinaire gerechten.

Een zakelijk Walking Dinner: leuk om te netwerken!

Een deel van de hapjes bereid ik voor en een deel kook ik live op locatie. Dat kan jouw bedrijf zijn, maar ook je huis of een externe locatie. Uit de keuken komen heerlijke geuren. Je gasten kunnen een kijkje nemen als ze willen. Live cooking zorgt voor een extra culinaire dimensie.

Een Walking Lunch of Walking Dinner is origineel, gezellig en sociaal. En voor bedrijven is een Walking Dinner of Walking Lunch een uitgelezen kans om te netwerken.

Ook voor tussen de middag

Het hoeft natuurlijk niet per se een diner te zijn. Ook als het gaat om een lunch kunnen we er samen iets bijzonders van maken. Ik inspireer je graag met enkele voorbeelden voor een unieke Walking Lunch, die precies past bij jouw wensen en gasten.

Wat kost het?

Dat is inderdaad een belangrijke vraag, maar de ene kookbelevenis is de andere niet. Een Walking Dinner is bijvoorbeeld al anders dan een Walking Lunch. Volledig ontzorgd worden en ook drankjes laten verzorgen? Ook dit is mogelijk!

Daarom spreken we eerst jouw wensen en ideeën door, zodat ik met je kan meedenken en een passend voorstel kan doen met prijzen die passen bij wat we afgesproken hebben qua invulling. Je mag me altijd bellen of mailen om eens van gedachten te wisselen.

Walking Dinner of Walking Lunch bestellen?